Švihácká výzva

Skákáním přes švihadlo žáci přispěli na pomoc nemocným dětem.
Více informací...

Němečtí žáci z Rotenburku na praxi ve Frýdku-Místku

Žáci z Rotenburku u nás v uplynulých 14 dnech absolvovali praxi ve dvou zařízeních, v Jeslích, př. o. FM a Mateřské školce, př. o. na ulici Pionýrů ve FM. S praxí byli velmi spokojeni.

Děkuji všem za spolupráci, zejména paní Mgr. J. Kocichové a Mgr. J. Vachtarčíkové, které žákům připravily velmi příjemné prostředí na praxi a zrealizovaly pro ně zajímavé exkurze v dalších zařízeních.

Rovněž dík patří kolegyním Mgr. P. Hubert, Mgr. A. Rucké a panu řediteli Mgr. J. Gajdovi.

Více informací...

Psychologická olympiáda – školní kolo

9. ledna 2024 se uskutečnilo školní kolo Psychologické olympiády. Moc děkujeme Natálii Mičkové, Markétě Žingorové, Ester Bakotové, Sáře Chládkové a Magdaléně Kudrnové za účast ve školním kole. Letošní téma bylo „Tajemství komunikace“.

1. místo získala Magdaléna Kudrnová za svou práci a prezentaci, ve které se věnovala filtrování naší komunikace. Přejeme úspěšnou a příjemnou reprezentaci naší školy v Novém Jičíně. Tam proběhne 1. února 2024 na Mendelově střední škole krajské kolo Psychologické olympiády.

Mgr. Veronika Halenčáková

Více informací...

Pomáhejme přeskoky přes švihadlo nemocným dětem

Pomáhejme přeskoky přes švihadlo nemocným dětem - Švihej.cz

 

 

Více informací...

PF 2024

Vážení rodiče, milí žáci,

přejeme Vám klidné prožití Vánoc a šťastný a úspěšný rok 2024.

Období školního vyučování začne ve středu 3. ledna 2024.

    Více informací...

    Školní volejbalový turnaj

    Dne 19.12.2023 proběhl tradiční školní volejbalový turnaj v Sokolovně Frýdek-Místek mezi devíti družstvy. Největším úspěchem se stalo vítězství týmu 3.C, "Socky", druhé místo obsadilo družstvo 2.A, následované týmem 4.A, "Sestry v akci", na třetím místě.

    Atmosféra v sokolovně byla plná napětí a soutěžního ducha. Vítězný tým 3.C prokázal skvělou týmovou spolupráci. Hlavní cenou pro první dva týmy byl poukaz na pizzu, ale i ostatní dostali sladkou odměnu. Vítězným týmům přišel vlastnoručně popřát i pan ředitel Mgr. Jiří Gajda, čehož si velmi vážíme.

    Celkově lze říci, že předvánoční volejbalový turnaj se povedl, a byl doprovázen nejen emocemi, ale i hudbou z megafonu. Gratulujeme ještě jednou vítěznému týmu 3.C a všem týmům, které se zúčastnily, za skvělé výkony a fair play hru. Velký dík patří také organizačnímu týmu z řad pedagogů p.uč. Frňkové, Lackové, Martynkové (hlavní rozhodčí) a Šimečkové. 

    Těšíme se na další sportovní události a soutěže, které přinesou radost a vzrušení do školního prostředí!
     

    Více informací...