Spolupráce se Slovenskem pokračuje

POKRAČUJEME VE SPOLUPRÁCI SE SLOVENSKOU REPUBLIKOU

Ve dnech 21. a 22. listopadu 2022 navštívili zástupci Střední zdravotnické školy, Frýdek-Místek, p. o., naši partnerskou školu Stredná zdravotnícka škola - Egészségügyi Középiskola Dunajská Streda . Byli jsme velmi mile přivítáni vedením školy i jejími ostatními zaměstnanci, prohlédli jsme si školu i pracoviště v Nemocnici v Dunajské Stredě a projednali jsme naši další spolupráci. Žáci ze Slovenska přijedou k nám do Frýdku-Místku již v příštím roce. Jsme rádi, že i našim žákům budeme moci nabídnout přeshraniční výměnu zkušeností.

Naši žáci a učitelé u deváťáků

S pozvánkou na Den otevřených dveří 9.12. 2022 naši žáci a učitelé realizují návštěvy na základních školách v 9. ročnících. Přijďte se k nám 9.12.2022 podívat. smiley
Více informací...

Miniexkurze v lékárně

V rámci praktické výuky navštívila třinecká skupina ze 3.B nemocniční lékárnu.

Žáci se mohli podívat, jak to vypadá i z druhé strany pultu. Moc děkujeme vedoucí lékárny, která se nám plně věnovala, připravila si pro nás velmi poučný výklad a vše nám ukázala.

Více informací...

Filmové představení

Každoročně k Mezinárodnímu dni studenstva naši žáci navštíví filmové představeni. V tomto roce se podívali na film Banger ….šokující, kontroverzní, k zamyšlení.
Více informací...

Exkurze na Dětskou psychiatrickou ambulanci FN Ostrava

V rámci péče o nemocné s duševním onemocněním navštívili žáci 4. A Fakultní nemocnici v Ostravě, kde měli možnost seznámit se s organizací péče o dětské klienty, seznámit se s činností multidisciplinárního týmu a prohlédnout si nové prostory dětské ambulance a stacionáře. 

Děkujeme

Více informací...

SetKavárna opět začíná

Projekt Adry SetKavárna má na naší škole dlouholetou tradici. Dnes se uskutečnila schůzka pro zájemce o tuto dobrovolnickou činnost z řad prváků. Paní Irena Blablová z Adry jim vysvětlila o jaký projekt se jedná, žáci se mohli na cokoli zeptat. Věříme, že tato schůzka byla přínosná a někteří z nich se do projektu zapojí.
Více informací...