Třídní schůzky

Vážení rodiče,

dovolujeme si Vás pozvat na třídní schůzky, které se uskuteční ve středu 16. 11. 2022 od 15:30 - 17:00 hodin.

Budete mít možnost získat aktuální organizační informace a rovněž informace o prospěchu a chování žáků v prvním čtvrtletí probíhajícího školního roku.

Těšíme se na setkání.

Více informací...

Daruj krev, daruješ život

Daruj krev, daruješ život, třinecká praxe třídy 4. B.
Více informací...

Odborná exkurze s kardiologickou problematikou

Žáci 3. B. se v pondělí 14.11. 2022 podívali do Nemocnice Podlesí v Třinci. Zdravotní sestřičky z  této nemocnice si pro ně připravily velmi poučnou odbornou exkurzi.  Naši žáci měli i možnost podívat se na prostory této nemocnice. Děkujeme.
Více informací...

Krajské finále v basketbale

Skvělé páté místo vybojovalo naše družstvo děvčat v krajském finále v basketbale, které se hrálo v pondělí 14. listopadu ve frýdecko-místecké Basketpoint Aréně. Umístění mohlo být ještě lepší nebýt velmi tvrdého losu, který nám do základní skupiny určil oba pozdější finalisty – Gymnázium Havířov a Gymnázium Ostrava-Hrabůvka. Děkujeme děvčatům za skvělou reprezentaci školy!
Více informací...

Basketbalový turnaj

Skvělého úspěchu dosáhlo naše družstvo děvčat v okresním kole školní soutěže v basketbale, které se konalo v úterý 8. listopadu v tělocvičně SŠ řemesel Frýdek-Místek. Děvčata turnaj vyhrála a  jako celkový vítěz okresního kola postoupila do krajského finále, které se odehraje již v pondělí 14. listopadu ve frýdecko-místecké Basketpoint aréně. Děkujeme studentkám za vzornou reprezentaci školy a držíme pěsti v krajském finále!
Více informací...

Preventivní přednáška - Poruchy příjmu potravy

V pondělí 7.11. se žáci v rámci preventivního programu školy zúčastnili přednášky o poruchách příjmu potravy. Tuto přednášku si pro ně připravilo Centrum Anabell, které se této problematice věnuje. Děkujeme.
Více informací...