Další miniexkurze

Žákyně 4. A se dnes v rámci malé miniexkurze seznámily s prací učitelky MŠ, která spolupracuje s Nemocnicí Třinec a věnuje se dětem, které jsou na dětském oddělení hospitalizované. Využívají se šité panenky, které děti dostávají a mohou je vybarvit. Paní učitelka představila prostředí herny, které využívá při práci.

Děkujeme.

Více informací...

Přespolní běh

Dne 12.10. se vybraní žáci naší školy zúčastnili okresního kola přespolního běhu pro SŠ u stadionu Slezan Frýdek-Místek. Dívky běžely 2,5 km a jako družstvo obsadily 4. místo, chlapci běželi 4 km a obsadili v tvrdé konkurenci hezké 7. místo.

Všem zúčastněným tímto děkujeme za reprezentaci školy!

Více informací...

V Praze bylo blaze

V Praze bylo blaze!
Více informací...

Vlastivědné exkurze 4. ročníků v Praze

V tomto krásném podzimním čase absolvují naši žáci 4. ročníků vlastivědnou exkurzi v Praze. Třída 4. C. byla minulý týden. Tento týden posílá pozdravy z Prahy třída 4. B a v příštím týdnu se chystá třída 4. A.  
Více informací...

Exkurze v Elpisu v Třinci

Dne 7.10. se třída 3.C zúčastnila miniexkurze v sociálním zařízení Elpis v Třinci, které poskytuje odborné sociální poradenství obětím domácího násilí a osobám týraným či závislým na návykových látkách. Tato miniexkurze se žákům také velmi líbila.  
Více informací...

Exkurze v Hospici Frýdek-Místek

Žáci 3.C se koncem září zúčastnili exkurze v Hospici Frýdek-Místek. Hospic je krásné a příjemné místo, žáci byli velmi nadšeni a spokojeni. Exkurze byla edukační a zajímavá.  

Děkujeme.

Více informací...