Zájezd do Velké Británie se chýlí ke konci

Další zastávka našich výletníků vedla k pohádkovým ruinám Rievaulx Abbey, cestou se zastavili u vápencového obrazce koně v Yorkshire moors a celodenní putování zakončili v krásném zámku castle Howard.
Více informací...

Vstupní školení v nemocnici

V posluchárně Nemocnice Třinec dnes 7. 9. 2022 proběhlo vstupní školení studentů třetích a čtvrtých ročníků, kteří svou praktickou výuku a odbornou praxi absolvují právě v této nemocnici. 
Více informací...

Další pozdravy z Anglie

Tentokrát pozdravy z městečka Goathland se slavným nádražím, kde zastavoval Bradavický expres, když vezl mladé kouzelníky do Bradavic. Dále jsme navštívili Whitby - město známé z románu Drákula od Brama Stokera. Prozkoumali jsme ruiny zdejšího opatství. Pak jsme směřovali k městu Scarborough a odpoledne jsme se prošli po krásné přírodní rezervaci bílých útesů Flamborough Head.
Více informací...

Naši "Angličané" se opět ozvali

Máme se výborně, počasí nám zatím přeje a jedeme podle plánu. Další den jsme navštívili Hawort dům sester Brönte s prohlídkou Moors. Knaresborough a Mother's Shipton cave a pohádkový svět s kouzelnou studnou přání.
Více informací...

Exkurze "Živé houby v muzeu"

Žáci 1.B a 1.C  navštívili 7. 9. 2022 v rámci hodin biologie a ekologie exkurzi "Živé houby v muzeu" Beskyd Frýdek-Místek. Seznámili se zde s významem hub v přírodě. Mohli si prohlédnout vystavené houby a byly jim ukázány poznávací znaky a rozdíly mezi podobnými druhy. Výstava trvá do 12. září.

Mgr. Kristina Čablová a  Mgr. Marie Šimečková

Více informací...

Adaptační programy pro žáky prvních ročníků už začaly

Dnes 7. 9. 2022 se konal první adaptační program  pro žáky 1. A. Žáci této třídy strávili se svým třídním učitelem a metodičkou prevence jedno dopoledne. Naši noví prvňáci zde absolvovali program zaměřený na seznamovací aktivity a aktivity na podporu vytváření pozitivních vztahů.

Všem díky. Byli jste skvělí.

Více informací...