Poznáváme krásu východních Čech

Žáci druhých a třetích ročníku si na sklonku školního roku vyjeli  na vlastivědnou exkurzi do východních Čech. Bezpečně jsme dojeli do Smetanovy Litomyšle a navštívili jeho rodný dům. Poté jsme si prohlédli zámek v Novém Městě nad Metují. A pak jsme se vydali pěšky podél Metuje do Pekla a nakonec vystoupali na Jiráskovu chatu, která nám poskytuje noční přístřeší.

Počasí nám přeje, nálada je výborná a vše nasvědčuje tomu, že to bude nezapomenutelná akce.

Zasíláme krásné pozdravy!

Více informací...

Přihlášky k maturitě - podzim 2022

Přihlášky k maturitě v termínu podzim 2022 se podávají do 27. června 2022 na adresu Střední zdravotnická škola, Frýdek-Místek, p. o., tř. T. G. Masaryka 451, 738 01 Frýdek-Místek. V případě nejasností se obracejte na zástupce ředitelky školy.
Více informací...

Zájezd po severní Anglii

Zdravíme milovníky cestování! Zveme naše současné první ročníky na poznávací zájezd po severní Anglii počátkem září 2022. V Případě volných kapacit můžeme zájezd nabídnout i současným druhým ročníkům. Závazné přihlášky i s podrobným programem naleznete na vašem školním mailu. 😉
Více informací...

Prosba o pomoc

Sháníme dobrovolníky na charitativní akci Sweetsen fest konanou v sobotu 18. 6. 2022, v čase od 16 – 20 hodin (cca, klidně můžete přijít pomoct třeba jen na hodinu). Jedná se o pomoc při sbírce pro organizaci Podané ruce, z.s. a dále o pomoc při zajištění akce.

Odkaz na festival naleznete zde: http://www.sweetsen.cz/novinky/

Pokud máte čas a chuť nám pomoci, kontaktujte mě na mail (wykova@zdrskolafm.cz)

Wyková Lenka

Více informací...

Pátý Canisterapeutický kroužek

Kroužek se uskuteční v úterý 14. června 2022 od 14. hodin v klubovně centrály Podaných rukou (Hotelový dům Malý Koloredov), odchod od školy ve 13:30.

Kdo má chuť a náladu, přijďte!

Více informací: Mgr. Lenka Wyková

Více informací...

Mini konference v hodině Ošetřovatelství

Třída 3. B pod vedením třídní učitelky v předmětu Ošetřovatelství zorganizovala v době maturitních zkoušek mini konferenci na téma: Onemocnění zažívacího traktu. Hodinu si předem připravili samotní žáci na základě pokynů a rad vyučující. Bylo to de facto opakování učiva z této problematiky. Jen trošku jinou formou. 

Pozvání mezi nás přijala paní ředitelka a některé učitelky odborných předmětů se svými žáky. Bylo to milé, veselé a poučné. Nechybělo ani sladké občerstvení. 

Především nám to ale poskytlo zkušenost, že prezentovat před publikem není jednoduchá záležitost. Bereme to jako výzvu před maturitami, které se před námi otevřou v příštím školním roce. 

Více informací...