Prosba o pomoc

Sháníme dobrovolníky na charitativní akci Sweetsen fest konanou v sobotu 18. 6. 2022, v čase od 16 – 20 hodin (cca, klidně můžete přijít pomoct třeba jen na hodinu). Jedná se o pomoc při sbírce pro organizaci Podané ruce, z.s. a dále o pomoc při zajištění akce.

Odkaz na festival naleznete zde: http://www.sweetsen.cz/novinky/

Pokud máte čas a chuť nám pomoci, kontaktujte mě na mail (wykova@zdrskolafm.cz)

Wyková Lenka

Více informací...

Pátý Canisterapeutický kroužek

Kroužek se uskuteční v úterý 14. června 2022 od 14. hodin v klubovně centrály Podaných rukou (Hotelový dům Malý Koloredov), odchod od školy ve 13:30.

Kdo má chuť a náladu, přijďte!

Více informací: Mgr. Lenka Wyková

Více informací...

Mini konference v hodině Ošetřovatelství

Třída 3. B pod vedením třídní učitelky v předmětu Ošetřovatelství zorganizovala v době maturitních zkoušek mini konferenci na téma: Onemocnění zažívacího traktu. Hodinu si předem připravili samotní žáci na základě pokynů a rad vyučující. Bylo to de facto opakování učiva z této problematiky. Jen trošku jinou formou. 

Pozvání mezi nás přijala paní ředitelka a některé učitelky odborných předmětů se svými žáky. Bylo to milé, veselé a poučné. Nechybělo ani sladké občerstvení. 

Především nám to ale poskytlo zkušenost, že prezentovat před publikem není jednoduchá záležitost. Bereme to jako výzvu před maturitami, které se před námi otevřou v příštím školním roce. 

Více informací...

Máme další úspěchy!

Z rukou paní ředitelky, Mgr. Ludmily Pavlátové, obdrželi někteří žáci 3. B pochvalu a diplom za aktivitu v dobrovolnické činnosti, která probíhá v nemocnici Frýdek Místek v rámci SetKavárny. Jiní zase za reprezentaci školy v anglickém jazyce anebo v psychologické olympiádě. Gratulujeme! 

Zde jsou jména vyznamenaných: 

Jolana Libošková

Hana Páchová

Jana Bouberle

Matěj Zerzavý

Více informací...

Turistický kurz - DEN 3.

Dnes pršelo, ale když přestalo, jeli jsme na vodu a pak byly aktivity v kempu. Vyráběli jsme bezpečný padák pro syrové vejce. Přežilo jedno ze šesti.😀

Více informací...

Turistický kurz

Naši žáci druhých ročníků jsou tento týden na turistickém kurzu. 

Vloženy fotky z prvního a druhého dne.

Více informací...