Školení PP v Kozlovicích

Naše odborné učitelky nezahálí ani o víkendu. V sobotu 13. 11. 2021 se zúčastnily "Dne první pomoci", který pořádali Hasiči Kozlovice.
Více informací...

Prezentace našich oborů na ZŠ v Písku

Včera 15. 11. 2021 jsme navštívili ZŠ v Písku, kde jsme prezentovali naše obory. Děkujeme všem, kteří projevili zájem o studium na naší škole.
Více informací...

Naše škola se stala členem KEV

Klub ekologické výchovy patří mezi kluby UNESCO a jeho hlavním cílem je rozvíjet komplexní pojetí ekologického vzdělávání a výchovy v zájmu podpory udržitelného rozvoje. Budeme vás informovat o zapojení do různých akcí klubu, více zde:  https://kev.ecn.cz/index.php 
Více informací...

Naše škola se účastní jazykového šampionátu

Žáci 1. – 2. ročníků, kteří se učí německý jazyk, si měsíc zkoušeli aplikaci Wocabee pro efektivnější učení slovíček, více zde:  https://www.wocabee.app/ 
Více informací...

COVID-19

V případě zjištění pozitivního výsledku testu na onemocnění covid-19 kontaktují zletilí žáci nebo zákonní zástupci nezletilých žáků školu bez zbytečného odkladu. Tel. č. pro tyto případy je 731 175 660. Stačí zaslat SMS zprávu "Jméno a příjmení, třída, pozitivní".
Více informací...

Schránka důvěry

Ve škole byla nově zřízena schránka důvěry. Najdete ji ve 3. patře vedle kabinetu výchovné poradkyně a školní metodičky prevence. Zde můžete psát různé podněty, nápady či problémy, se kterými se chcete svěřit, kterými by se měla škola zabývat. 

Více informací...