Naše děvčata na okresním kole basketbalu

V úterý 24. 10. se naše žákyně účastnily okresního kola v basketbalu děvčat středních škol. Turnaj se konal na Gymnáziu Petra Bezruče ve Frýdku – Místku. Náš tým ve složení: Gabriela Válková, Nikola Šilbachová (3.A), Anastázie Havláková (1.C), Michaela Polochová (3.C), Lucie Čapatá, Tereza Galajdová a Nikola Virgovičová (2.A) porazil všechny své soupeře a zaslouženě zvítězil. Jejich radost ze hry a týmovost je doprovázela v průběhu celého turnaje. Kromě pohárů, medailí a diplomu si naše basketbalistky vybojovaly svým prvenstvím i postup do krajského kola.

Gratulujeme ke zlatým medailím a všem děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy! Budeme držet palce, ať se jim daří i v krajském kole.

Více informací...

Okresní kolo ve volejbalu dívek

Ve čtvrtek 19.10. se naše žákyně účastnily okresního kola ve volejbalu dívek. I když v silné konkurenci sedmi družstev nepostoupily do finálových bojů, prokázaly velmi bojovného ducha.

 

Více informací...

Poděkování - potravinová sbírka

Děkujeme všem, kdo se zúčastnil potravinové sbírky, která proběhla včera a dnes. Nashromáždili jsme 3 velké krabice trvanlivých potravin.

Více informací...

Sbírka "Bílá pastelka"

Dne 10.10.2023 se naše 4 děvčata ze 3.C (Sloveňáková Adéla, Cudziková Karolína, Kellnerová Michaela a Bosáková Jolana) účastnila sbírkové akce Bílá pastelka pro Sjednocenou organizaci nevidomých a slabozrakých ČR.

Moc děkuji za pomoc při této sbírkové akci! Lenka Wyková

Více informací...

Krajská potravinová sbírka 2023

Vážení rodiče a milí žáci, 

u příležitosti Mezinárodního dne za vymýcení chudoby se koná Krajská potravinová sbírka 2023. Cílem této akce, které se i letos naše škola účastní, je sběr potravin, které budou poskytnuty lidem ohroženým chudobou, jako jsou matky s dětmi v azylových domech, lidé bez domova, osamělí senioři apod.

Rádi bychom Vás touto cestou požádali o potravinový příspěvek. Upřednostňovány jsou především potraviny trvanlivějšího charakteru, jako je např. dětská výživa, kaše, piškoty, cukrovinky, cereálie, cukr, mouka, těstoviny, luštěniny, rýže, olej, instantní polévky, čaje, káva, kakao, sirupy, džemy, konzervy aj. Vše by mělo být v nepoškozených obalech a před vypršením data spotřeby.

Potraviny je možno předat Mgr. Evě Fojkesové (kabinet V, 3. patro) od úterý 17. 10.  do středy 18. 10. vždy od 7:30 hod. do 8:00  hod. a během obědové přestávky.

Děkujeme, že se zapojíte a pomůžete tak těm, kteří to potřebují.

Více informací...

Ředitelské volno 19. října 2023

Ředitel Střední zdravotnické školy, Frýdek-Místek, příspěvkové organizace, vyhlašuje v souladu s odst. 2 § 24 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, na den 19. října 2023 ředitelské volno ze závažných technických důvodů. Ředitelské volno se vztahuje na všechny žáky školy kromě třídy 4. A (vlastivědná exkurze do Prahy), 3. A a 4. B (praxe v nemocnici).

Odůvodnění:

Na den 19. října 2023 nahlásila vodárenská společnost odstávku pitné vody z důvodu opravy vodovodního řadu (7:00 – 16:00) na adrese sídla školy.

Frýdek-Místek 11. října 2023

 

Mgr. Jiří Gajda v. r.

ředitel

Více informací...