Lyžařský výcvik

Ve školním roce 2023/24 se žáci prvních ročníků mohou účastnit lyžařského výcviku v termínu 5.–9. 2. 2024,  Andělská Hora, Jeseníky. Výcvik je zaměřen na výuku základů sjezdového a běžeckého lyžování (u začátečníků) a zdokonalování dovedností (u pokročilých). PŘIHLÁŠKY JE NUTNO ODEVZDAT DO 12. 12. 2023!

Více info v příloze a na nástěnkách TV. 

Zajišťuje Mgr. Marie Šimečková

Více informací...

Vánoční volejbalový turnaj - přihlášky

Tradiční školní volejbalový turnaj se uskuteční v úterý 19.12.2023 v sokolovně Frýdek-Místek. Přihlášky je nutno zaslat do 12.12. na email: simeckova@zdrskolafm.cz.

Hlavní cenou bude PIZZA! Ostatní informace jsou na plakátku. 

TĚŠÍME SE NA VÁS!!!

Více informací...

Pozvánka na schůzi Rady rodičů

Zveme zájemce z řad rodičů na schůzku Rady rodičů při Střední zdravotnické škole, Frýdek-Místek, p. o., která se koná dne 15. 11. 2023 v 16.30 hodin v učebně č. 13. 

Více informací...

Třídní schůzky - 1. čtvrtletí

Vážení rodiče,

dne 15. listopadu 2023 (středa) se v naší škole uskuteční třídní schůzky. Budete mít možnost setkat se s třídními učiteli v kmenových učebnách, s vyučujícími jednotlivých předmětů v jejich kabinetech i s vedením školy. Budete informováni o prospěchu a absenci žáka. Třídní schůzky se uskuteční 15. listopadu 2023 (středa) mezi 15:30 a 17:00.

S pozdravem

Mgr. Jiří Gajda
ředitel​
Více informací...

Vítezství v krajském kole basketbalu dívek

Naše basketbalistky v úterý 31. 10. 2023 vybojovaly prvenství v krajském kole a svým vítězstvím získaly postup na kvalifikaci republikového finále, které se uskuteční 13. 11. 2023.

Gratulujeme ke zlatým medailím a všem děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy! Držíme palce, ať se jim daří i na kvalifikaci.

Více informací...

Naše děvčata na okresním kole basketbalu

V úterý 24. 10. se naše žákyně účastnily okresního kola v basketbalu děvčat středních škol. Turnaj se konal na Gymnáziu Petra Bezruče ve Frýdku – Místku. Náš tým ve složení: Gabriela Válková, Nikola Šilbachová (3.A), Anastázie Havláková (1.C), Michaela Polochová (3.C), Lucie Čapatá, Tereza Galajdová a Nikola Virgovičová (2.A) porazil všechny své soupeře a zaslouženě zvítězil. Jejich radost ze hry a týmovost je doprovázela v průběhu celého turnaje. Kromě pohárů, medailí a diplomu si naše basketbalistky vybojovaly svým prvenstvím i postup do krajského kola.

Gratulujeme ke zlatým medailím a všem děvčatům děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy! Budeme držet palce, ať se jim daří i v krajském kole.

Více informací...