Karneval v mateřské školce

Naši žáci 3.C si připravili karnevalový program pro děti v mateřské školce Střední školy, Základní školy a Mateřská školy, Frýdek-Místek. Akce proběhla 28.2. Děkujeme.
Více informací...

Projekt Erasmus + - výběr žáků

Ve dnech 26. a 27.2.  2024 proběhne výběrové řízení pro naše žáky, kteří mají zájem o praxi v Německu.

Přihlášení žáci  3. C oboru Sociální činnost budou realizovat  konkurz – ústní pohovor k Projektu Erasmus + dne 26.2. 2024 ve 12:30.

Přihlášení žáci třídy 3. A a 3. B oboru Praktická sestra  budou realizovat konkurz – ústní pohovor k Projektu Erasmus + dne 27.2. 2024 ve 12:30.

V komisi bude S. Gojová a  A. Rucká.

Učebna bude upřesněna.

Požadavky:

Předložení vlastního životopisu v německém jazyce a  pohovor s vyučujícím  v německém jazyce.

Více informací...

Lyžařský kurz na Andělské Hoře

V týdnu 5. - 9. února 2024 se 35 žáků prvních ročníků zúčastnilo lyžařského kurzu v Andělské Hoře v Jeseníkách. I přes nepřízeň zimního počasí si žáci zalyžovali, načerpali teoretické poznatky a procvičili praktické dovednosti na svahu. Veliké díky patří našim instruktorům za jejich trpělivost v předávání lyžařských zkušeností. Budeme se těšit opět za rok!

Více informací...

Krajské kolo psychologické olympiády

1. 2. 2024 proběhlo na Mendelově střední škole v Novém Jičíně krajské kolo psychologické olympiády. Letošní téma znělo „Tajemství komunikace“. Zúčastnilo se celkem 6 soutěžících ze zdravotnických škol v Novém Jičíně, Frýdku-Místku, Opavy, Ostravy, Karviné a Krnova. Naši školu reprezentovala Magdaléna Kudrnová ze 3. A se svou prací s názvem „Bez filtru“. Získala 3. místo, za což ji srdečně gratulujeme.

Moravskoslezský kraj bude zastupovat na celostátním kole v Českých Budějovicích Apolonia Miervová ze Střední zdravotnické školy v Karviné.

Mgr. Halenčáková

Více informací...

Informace k přijímacímu řízení

Informace a dokumenty k přijímacímu řízení (včetně zdravotního posudku) naleznete na našich webových stránkách v sekci Přijímací řízení. Dozvíte se zde vše o podmínkách a kritériích a formou nejčastějších otázek zjistíte odpovědi na vše důležité, co je potřeba k přijímačkám vědět. ( odkaz zde).
Více informací...