Pozvánka

Srdečně zveme všechny rodiče na schůzi Spolku rodičů a přátel Střední zdravotnické školy Frýdek-Místek, která se uskuteční ve středu 17. 4. 2024 od 16:30 hodin v učebně č. 13.

Těšíme se na setkání s vámi.
Mgr. Martina Jalůvková

Více informací...

Den zdraví Metylovice

Dne 5.4.2024 se žáci třídy 2.B zúčastnili Dne zdraví pořádaného Odborným léčebným ústavem v Metylovicích. Žáci si připravili pro dětské pacienty a jejich doprovod praktické ukázky z první pomoci.

 

Více informací...

Děvčata získala na florbalovém turnaji bronz

Ve středu 10. dubna se ve sportovní hale Střední průmyslové školy, Obchodní akademie a Jazykové školy Frýdek-Místek konalo okresní kolo středních škol ve florbalu dívek. Naši školu reprezentovaly z 1.C Anastázie Havláková a Kristýna Kouřilová, z 2.A Lucie Čapatá, Tereza Galajdová, Pavlína Kudělová a Tereza Němcová, z 2.C Kristýna Cibuliaková a Klaudie Kiszová, z 3.A Vendula Macháčková, z 3.C Sabina Lyčková a Michaela Polochová a ze 4.C Eliška Puzoňová. V prvním utkání náš tým podlehl domácímu družstvu 1:5, další duel už byl podstatně vyrovnanější. Svou bojovností děvčata v poslední minutě proti Gymnáziu Třinec snížila na 2:3, vyrovnávací branku se jim však už vstřelit nepodařilo. Se Střední školou gastronomie, oděvnictví a služeb FM si na závěr naše družstvo poradilo 8:0 a obsadilo konečnou třetí příčku. Postup do krajského kola vybojovalo Gymnázium Třinec.

Více informací...

Ředitelské volno 12. a 15. dubna 2024

Ředitel Střední zdravotnické školy, Frýdek-Místek, příspěvkové organizace, vyhlašuje v souladu s odst. 2 § 24 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, na den 12. a 15. duben 2024 ředitelské volno ze závažných organizačních důvodů (přijímací a maturitní zkoušky). Ředitelské volno se vztahuje na všechny žáky školy kromě maturujících žáků.

Více informací...

Druhý canisterapeutický kroužek

Canisterapeutický kroužek proběhl v centru Podaných rukou ve středu 3. dubna. Studentky získaly další cenné informace o canisterapii, měly možnost si užít kontaktu s pěti canisterapeutickými pejsky a získat odpovědi na další otázky k tématu canisterapie ☺️. Těšíme se na další setkání 🐕.
Více informací...