Zveřejnění výsledků přijímacího řízení

Ředitel školy tímto zveřejňuje výsledky 1. kola přijímacího řízení. Výsledky naleznete zde.

 

Frýdek-Místek 28. 4. 2023

Mgr. Jiří Gajda, ředitel

Více informací...

Den Země

Při příležitosti Dnu Země přinášíme recept na pampeliškový salát, který připravili žáci 2. C pod vedením Mgr. Alice Rucké a paní asistentky Michaely Rybářové Mertové. 
Více informací...

Druhý Canisterapeutický kroužek

V pondělí 24. 4. se uskutečnil druhý canis kroužek, 13 žáků, 3 canisterapeutické týmy a tři psí parťačky - Dafné, Cherry a Maya. Děkuji žákům a kolegyním z Podaných rukou. Už nyní plánujeme další setkání. Lenka Wyková
Více informací...

Vlastivědná exkurze do Krakova

Včera 18. 4. 2023 navštívili naši žáci druhých ročníků Krakov. Prohlédli si historické centrum a od pana učitele Gibaly se dozvěděli mnoho zajímavých informací o historii Krakova. Nechyběla ani návštěva muzea, kde se nachází známý obraz od Leonarda da Vinci "Dáma s hranostajem". 
Více informací...

Ohlédnutí za plesem třídy 4.B

Dne 18. března 2023 se uskutečnil ples třídy 4. B, který byl spojen se slavnostním stužkováním a šerpováním budoucích maturantů. Nabízíme pár vzpomínkových fotografií.

Více informací...

Druhý canisterapeutický kroužek

Krásný den, ráda bych Vás pozvala na další canisterapeutický kroužek​, který se uskuteční příští pondělí (24.4.2023) v budově naší školy po vyučování, tedy od 14:20 do cca 15:05. ​Tentokrát se už podíváme konkrétněji, co canisterapie obnáší, co znamenají pojmy AAA, AAT, AAE a AACR (prozradím pouze zkraty, co je obsahem se dozvíte na kroužku :-)  Aktivity, Terapie, Krizová intervence a Vzdělávání za pomocí zvířat) a také se budeme bavit o tom, co byste museli jako canisterapeuti psovodi absolvovat, jak se na tyto činnosti připravit, jaké jsou vhodné vlastnosti terapeuta, jaké jsou na něj kladeny požadavky apod.  

Opět přislíbily svou účast i kolegové z Podaných rukou a jejich psí parťačky/parťáci.  

Ráda Vás opět uvidím, mohou samozřejmě přijít i ostatní žáci, kteří nestihli nebo nemohli absolvovat první kroužek. Zváni jsou tedy všichni se zájmem o tuto problematiku.

Prosím o potvrzení účasti.

Těším se i s Mayou na viděnou!

Lenka Wyková

Více informací...