Vánoční program pro seniory

Naše žákyňky ze čtvrtého ročníku  šly v pondělí klientům Sociálních lůžek v nemocnici v Třinci zazpívat koledy za doprovodu houslí a rozdat vlastnoručně vyráběná přáníčka a napečené cukroví. Také popřály krásné sváteční dny personálu a vedení Nemocnice Třinec a poděkovaly za příjemné prostředí pro studenty.
Více informací...

Přihláška na zahraniční stáž v Německu

Z výzvy Erasmus+ nám byl opět schválen projekt pro obor Sociální činnost i obor Praktická sestra. Žáci obou oborů mohou tedy uskutečnit v červnu 2023 odbornou praxi v Dolním Sasku a tím tak navázat na již desetiletou spolupráci s odbornými školami v Rotenburgu a Wilhelmshavenu.

 

Bližší informace, kritéria výběru žáků a přihlášku na zahraniční stáž, kterou je potřeba odevzdat 3. 1. 2023 na sekretariát školy naleznete ZDE.

 

Více informací...

Nové vydání školního časopisu

Vyšlo nové vydání školního časopisu.

Pokud byste se rádi dozvěděli více, toto vydání naleznete  ZDE.

Více informací...

Den otevřených dveří

Dovolujeme si Vás pozvat na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, který se uskuteční v prostorách naší školy v pátek 9. prosince od 9:00 do 17:00.

Více informací ZDE.

 

Těšíme se na setkání s Vámi! 



 

Více informací...

Mikuláš podruhé

Na Mikuláše vyrazily i naše dobrovolnice společně s ADROU. Tentokrát byly potěšit děti, které jsou hospitalizované na dětském oddělení v nemocnici ve Frýdku-Místku.
Více informací...

A další Mikuláš

Další skupinka našich žáků si připravila mikulášské představení a navštívila základní školu speciální na ulici 28. října ve Frýdku-Místku.
Více informací...