Velká gratulace

Naše žákyně Nikol Schedlingová, Sofie Friedlová a Aneta Mikušová trávily letos podzimní prázdniny pohybem. Zúčastnily se Mistroství světa Hip Hop Unite v portugalském Óbidosu, kde se jako tým umístily v hip hopovém tanci na 4. místě z 19 týmů. Gratulujeme!
Více informací...

Miniexkurze - Babybox

Žákyně 4. A se dnes 24. 10.  přesvědčily na vlastní oči, jak probíhá kontrola funkčnosti Babyboxu v Nemocnici Třinec. V rámci miniexkurze a za dohledu pověřeného zdravotníka jedna z žákyněk vložila plnou PET láhev do Babyboxu, spustil se alarm a zkontrolovala se teplota v Babyboxu. Následně se provedla povrchová dezinfekce celého vnitřku boxu. Zatím nebylo v třineckém Babyboxu žádné dítě odloženo. Kontroly Babyboxu se provádějí v pravidelných intervalech.
Více informací...

Divadelní představení

Ve čtvrtek 20. 10. se na naší škole konalo divadelního představení s názvem Divadelní učebnice aneb České divadlo 20. století,  které jsme si všichni užili.
Více informací...

Poděkování - potravinová sbírka

Děkujeme všem, kdo se zúčastnil potravinové sbírky, která proběhla minulý týden. Velké díky si zaslouží především třídy 1.C, 2.A a 4.B a jejich třídní učitelky či zastupující třídní učitelky.
Více informací...