Basketbalový turnaj

Skvělého úspěchu dosáhlo naše družstvo děvčat v okresním kole školní soutěže v basketbale, které se konalo v úterý 8. listopadu v tělocvičně SŠ řemesel Frýdek-Místek. Děvčata turnaj vyhrála a  jako celkový vítěz okresního kola postoupila do krajského finále, které se odehraje již v pondělí 14. listopadu ve frýdecko-místecké Basketpoint aréně. Děkujeme studentkám za vzornou reprezentaci školy a držíme pěsti v krajském finále!
Více informací...

Preventivní přednáška - Poruchy příjmu potravy

V pondělí 7.11. se žáci v rámci preventivního programu školy zúčastnili přednášky o poruchách příjmu potravy. Tuto přednášku si pro ně připravilo Centrum Anabell, které se této problematice věnuje. Děkujeme.
Více informací...

Jazykově-vzdělávací exkurze do Vídně

Žáci třetích ročníků navštívili 3. 11. 2022 v rámci jazykově-vzdělávací exkurze město Vídeň. Měli možnost si prohlédnout císařský hrad Hofburg / Klenotnici, Císařské komnaty, Muzeum Sisi/ a chrám sv. Štěpána, nádhernou gotickou stavbu v centru města. Poté zájemci navštívili Přírodovědné a Umělecko-historické muzeum.Počasí neodpovídalo roční době, bylo slunečno a teplo, což hezký dojem z Vídně umocnilo. Další žáci pojedou 25. 11. 2022. Přejeme jim hezký zážitek a pěkné počasí.

Více informací...

Velká gratulace

Naše žákyně Nikol Schedlingová, Sofie Friedlová a Aneta Mikušová trávily letos podzimní prázdniny pohybem. Zúčastnily se Mistroství světa Hip Hop Unite v portugalském Óbidosu, kde se jako tým umístily v hip hopovém tanci na 4. místě z 19 týmů. Gratulujeme!
Více informací...

Miniexkurze - Babybox

Žákyně 4. A se dnes 24. 10.  přesvědčily na vlastní oči, jak probíhá kontrola funkčnosti Babyboxu v Nemocnici Třinec. V rámci miniexkurze a za dohledu pověřeného zdravotníka jedna z žákyněk vložila plnou PET láhev do Babyboxu, spustil se alarm a zkontrolovala se teplota v Babyboxu. Následně se provedla povrchová dezinfekce celého vnitřku boxu. Zatím nebylo v třineckém Babyboxu žádné dítě odloženo. Kontroly Babyboxu se provádějí v pravidelných intervalech.
Více informací...