PP na ZŠ Lískovec

Včera 28. 6. 2022 naši studenti 2. B učili děti prvního stupně ZŠ Lískovec základy první pomoci. Ukázali jsme si také canisterapii. Ani počasí nám nezkazilo náladu a celé dopoledne jsme si všichni náramně užili. Děkuji kolegyni Denise za pomoc při organizaci a zajištění akce.

Mgr. Lenka Wyková

Více informací...

Ukončení praktické výuky

Praktické vyučování třídy 3.A jsme ukončili odbornou exkurzí do léčebny Gaudium, která svým klientům zajišťuje celodenní lůžkovou ošetřovatelskou péči. Děkujeme panu řediteli a ostatním zaměstnancům za odborné informace a provedení zařízením. 
Více informací...

Dětský den pro žáky ze SŠ, ZŠ a MŠ F-M

Dne 27. 6. - 28. 6. 2022 se uskutečnil Dětský den pro žáky ze SŠ, ZŠ a MŠ F-M. Naši žáci ze 3. C si připravili pro děti zážitkový program plný her a zábavy.

Více informací...

Soutěž první pomoci v Jihlavě

Naši 4 studenti 2.B se účastnili  22. a 23. 6.  soutěže první pomoci v Jihlavě. Byly to dva dny nabité nasimulovanými nehodami s úrazy a naši žáci si vyzkoušeli, jaké to je reagovat ve velmi realistických situacích na skvěle namaskovaných figurantech. Záchranáři nám předali spoustu vědomostí a zkušeností s poskytováním první pomoci. Našli jsme i čas na odpočinkové činnosti a sdíleli jsme zkušenosti s ostatními zdravotnickými školami. Zkušenost to byla velká a my jsem rádi, že jsme mohli prezentovat naši školu v kraji Vysočina.

Díky moc!!!

Více informací...

Poděkování za pomoc na FM City fest

Děkujeme našim studentkám, které se zúčastnily FM City festu a pomohli tak organizaci Podané ruce. Podařilo se vybrat téměř 40500 Kč! Patří jim obrovský dík.

Mgr. Lenka Wyková

Více informací...

Exkurze na Kardiocentru Třinec Podlesí

V tomto týdnu třetí ročníky oboru Praktická sestra navštívily Kardiocentrum  Třinec Podlesí, kde je základní péče a léčba zaměřena na pacienty s onemocněním srdce a cév. Navštívili jsme pokoje na  jednodenní kardiologii, katetrizační sály a oddělení kardiochirurgie. Seznámili jsme se rovněž s náplní práce perioperační sestry na kardiochirurgickém sále.
Více informací...