Exkurze na protetice ve Frýdku-Místku

Učivo traumatologie jsme si rozšířili exkurzí na Ortopedickou protetiku Frýdek-Místek. Viděli jsme ukázky produktů, nahlédli do výroby a někteří si také prakticky vyzkoušeli diagnostické metody či chůzi s protézou. Děkujeme za milé přijetí a seznámení s problematikou. 

Třída 3.A + vyučující

Více informací...

Exkurze do východních Čech se uskuteční!

Exkurze do východních Čech, která je naplánovaná na 15. – 17. června 2022, se uskuteční. Přihlásil se maximální počet účastníků (34), máme 6 náhradníků.

Cena je 2800 Kč. (V ceně je zahrnuta doprava autobusem, vstupy, 2x ubytování + 2x polopenze.)

Program exkurze je k dispozici  ZDE.

 

Více informací...

Třetí canisterapeutický kroužek

29. 3. 2022 se uskutečnil další canis kroužek tohoto školního roku, tentokrát to bylo již třetí setkání a proběhlo trochu netradičně v klubovně základny Podaných rukou.

 

Více informací...

Malé nahlédnutí na praktickou výuku v nemocnici v Třinci

Studentky 3. A, které vykonávají svoji odbornou praxi v třinecké nemocnici se rozloučily s praktickou výukou na chirurgickém oddělení a od dubna nastupují na interní oddělení.

V tomto týdnu byly na miniexkurzi na anesteziologicko-resuscitační oddělení, kde si prohlédly prostory a vybavení této stanice. Vrchní sestra se dokonce nabídla, aby jí vzaly krev, což se povedlo s velkou dávkou profesionality.

 

Více informací...

Pozvánka na třetí canisterapeutický kroužek

Třetí canisterapeutický kroužek  školního roku 2021/2022 se uskuteční v úterý 29. března 2022 od 14. hodin v klubovně centrály Podaných rukou (Hotelový dům Malý Koloredov), odchod od školy ve 13:30.

Tématem bude canisterapeut - pes (co musí umět, jak jej na případné zkoušky připravit, praktické rady k výchově psa apod.)

Kdo má chuť a náladu, přijďte!

Více informací: Mgr. Lenka Wyková

Více informací...

Běžecký kurz Rozběhni se z chůze!

Pro úplné nebo "věčné" začátečníky. Začít může každý!
Kurz organizuje běžecký klub Prostě běž! pod záštitou NN Životní pojišťovny. Tisíce běžců začalo s námi...začni i Ty 28.3.2022!
Více informací...