Druhý canisterapeutický kroužek

Canisterapeutický kroužek proběhl v centru Podaných rukou ve středu 3. dubna. Studentky získaly další cenné informace o canisterapii, měly možnost si užít kontaktu s pěti canisterapeutickými pejsky a získat odpovědi na další otázky k tématu canisterapie ☺️. Těšíme se na další setkání 🐕.
Více informací...

Exkurze na ZZS MSK v Třinci

Dne 2. 4. se studentky 3. B účastnili exkurze na výjezdové stanoviště ZZS MSK v Třinci. Pod dohledem zkušeného záchranáře si vyzkoušeli napojení člověka na monitor vitálních funkcí, přiložení krčního límce, vakuové dlahy i matrace, manipulaci s nosítky. Sami na sobě si mohli vyzkoušet práci záchranáře.
Více informací...

Úspěch v recitační soutěži

Na konci měsíce března se v Opavě uskutečnila soutěž v recitaci. Celkem soutěžilo 21 žáků z Opavy, Karviné, Českého Těšína, Ostravy, Nového Jičína a Frýdku-Místku. Matěj Molek z 2. C obsadil krásné 3. místo a my gratulujeme!
Více informací...

Velikonoční program v Domově pro seniory ve Frýdku-Místku

Dne 27. 3. 2024 si žáci z 3.C připravili velikonoční program pro uživatele v Domově pro seniory ve Frýdku-Místku. Součástí programu byla prezentace o jaru a Velikonocích. Žáci si také připravili pro uživatele několik aktivit, které byly zaměřeny na tvoření různých výrobků týkajících se Velikonoc.
Více informací...

Exkurze žáků 1. ročníku na sádrovně v Nemocnici FM

Ve středu 27. března 2024 se žáci 1. ročníku Střední zdravotnické školy ve Frýdku-Místku zúčastnili exkurze do sádrovny Nemocnice Frýdek-Místek. Exkurze byla organizována v rámci výuky předmětu ošetřovatelství a jejím cílem bylo seznámit žáky s prostředím sádrovny a s principem sádrování zlomenin.

Děkujeme vedení Nemocnice Frýdek-Místek za umožnění exkurze a odborníkům z praxe za odborný výklad a praktické ukázky.

Více informací...

Druhý Canisterapeutický kroužek školního roku 2023/2024

Příští středu (3.4.2024) od 14:15 hodin proběhne další canis kroužek, opět v zasedačce na Malém Koloredově. Odchod společně od školy ve 13:30. Blišší informace viz. příloha

Děkuji Vám!

Mgr. Lenka Wyková

Více informací...