Naše děvčata skončila pátá v republice

Náš tým ve složení: Anastázie Havláková (1. C), Lucie Čapatá, Tereza Galajdová (2. A), Gabriela Válková, Nikola Šilbachová (3. A), Michaela Polochová (3. C), Veronika Nevřalová a Nikola Rucká (4. B) se účastnil ve dnech 6.-7.12. 2023 republikového finále SŠ v basketbalu dívek. Ve skupině jsme se první den utkaly proti dvěma týmům: SZŠ Brno a Gymnázium Litoměřice, oba zápasy bohužel dopadly ve prospěch soupeře. Zbytek společného odpoledne jsme pak zakončily návštěvou sport. haly v Brně, kde jsme se podívaly na zápas v basketbalu mužů.

Druhý den děvčata úspěšně odehrála zápas proti Klvaňovu gymnáziu a SZŠ Kyjov s bodovým skórem 34:26, a umístily se tak na krásném 5. místě v republikovém finále! Celkovým vítězem se nakonec staly naše prvotní soupeřky SZŠ Brno, Jaselská.

Náš tým soutěžil poprvé v nových funkčních tričkách s logem školy, které se zakoupily z příspěvků na Radu rodičů. Jsme rádi, že si to děvčata užila a odjíždí domů s novými zkušenostmi a se super zážitky. Moc gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy, za kterou žákyně dostanou také poukazy na 500 Kč, které taktéž schválila Rada rodičů.

Realizace soutěže byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, a spolufinancována Jihomoravským krajem.

Více zde: https://www.assk.cz/aktualne-vitezny-potlesk-patril-na-rf-ss-basketbalistkam-szs-brno-jaselska-649/

Název souboru Poslední změna Velikost souboru
Výsledky basketbal V. D Brno 2023.doc13.12.202393 Kb

Poslední změna: 20.12.2023 - 17:30 Zpět